Biografie Hans Kooistra

in het nextpractice-institute:

Partner

mijn droom:

Het verbinden van strategie, performance, proces, klanten en medewerkers of zoals je wilt het verbinden van buiten en binnen waardoor je slagkracht ontwikkelt. en multidisciplinair samenwerking orchestreren

over mij

Ik ben Hans Kooistra, als partner en oprichter verbonden aan het nextpractice-institute.

Tot maart 2009 was ik adviseur en mede-eigenaar van VisionWaves en eerder werkzaam als Managing Director van VisionWaves. Daarvoor heb ik als General Manager Central and Nordic Europe gewerkt bij Portraitsoftware (UK:PST) In 1997 stond ik mede aan de wieg van Staffware Benelux, de eerste en later grootste vestiging buiten het Verenigd Koninkrijk van de Britse, nu Amerikaanse BPM-leverancier Tibco (Tibx) dat Staffware medio 2004 inlijfde. Bij Staffware/Tibco was ik lid van de Executive Board, mijn laatste positie was die van Vice President and Regional Director Tibco Benelux. Voor die tijd achtereenvolgens bij Bull (17 jaar, waarvan vele jaren op het hoofdkantoor te Parijs), Rank Xerox en Proost en Brandt.

 

Mijn motos zijn:
het meest belangrijke moment van je leven is nu!
ik wil elke dag iets leren, plezier hebben en wat ver-dienen

 

keywords:

Ondernemer, wilskracht, enthousiast, visionair, intutie, pragmatisch, initiator, coach, sparringpartner, spreker, procesbegeleider, adviseur, trainer, dealmaker.

overige contact gegevens

LinkedIn:http://linkedin.com/in/hanskooistra